Mode & Meer

Naast het in beeld brengen van interieurs en exterieurs, zoals woon- en werkruimtes, keukens en tuinen, ben ik ervaren in onder andere de mode-, portret- en bedrijfsfotografie. Mode in de breedste zin van het woord. Van collecties en trends tot mode als kunstvorm.

Fotografie heeft alles te maken met het vangen van het juiste moment. Ik houd van puur. Ik neem de tijd en heb oprecht interesse in de persoon voor de camera. Zo kom ik tot een krachtig portret.

Ook bedrijven kan ik een gezicht geven. Een bedrijfsreportage is uitermate geschikt om te laten zien waar je als onderneming voor staat. Ik breng alle facetten van een bedrijf in beeld. Zowel de mensen als het pand, de producten en de diensten.

Op zoek naar een alomvattende bedrijfsreportage, trendy mode shoot of krachtig portret? Ik maak met liefde de juiste foto’s op het juiste moment. Neem contact op!