Door de ogen van Jeannette

Over Jeannette Grotenhuis

STUDIO1974

Fotografie fascineert mij ongelofelijk, al mijn leven lang.

Het is voor mij pure magie om verhalen te vertellen met beeld. Karakters te laten spreken en objecten en omgevingen tot leven te laten komen.

Om dat te doen, luister ik goed naar jouw doel. Wat jij graag in beeld wilt brengen en welke sfeer je zoekt.

Ik volg daarbij mijn intuïtie en gevoel. Dat klopt altijd feilloos. Ik speel met licht en techniek. Net zo lang tot jouw ultieme foto staat.

Ijzersterke professionele fotografie.

Het is magie.

STUDIO 1974

FOTOGRAFIE VAN INTERIEUR EN EXTERIEUR

Soms ontdek je bij toeval je passie. Dankzij veelzijdige bouw-gerelateerde foto-opdrachten ontstond bij mij een speciale liefde voor gebouwen. Sterker nog, het is inmiddels mijn specialisme geworden.

Kantoorpanden, woningprojecten of architectonische hoogstandjes. Ik zie razendsnel de bijzondere invalshoeken, details en opmerkelijke elementen van een pand. En dat maakt jouw foto sprekender.

Interieur
Dat geldt ook voor interieurs. Van restaurants tot kantoortuinen, van woninginrichting tot actiefoto’s op de werkvloer. Ik schuif de positieve elementen naar voren en mag graag wat dynamiek aanbrengen. Speelse effecten, die de foto’s een eigen gezicht geven.

Belichting, belijning en balans

Dé drie aspecten, die de basis vormen van mijn foto’s. En dat zie je. Neem een kijkje in mijn portfolio. En ontdek het effect.